Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогнози» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Грудень – це дуже цікавий місяць і закладка на грудень буде на події 2022 року. Справа в тому, що почалися ці цікаві події ще з 19 листопада, тоді, коли почалося місячне затемнення, а 4 грудня ми спостерігатимемо ще одне сонячне затемнення. Це буде повне сонячне затемнення та особливість цього затемнення в тому, що ми, на жаль, його бачити не будемо. Його бачитиме Західна Антарктика і це затемнення йтиме зі Сходу на Захід, тобто рух Сонця буде досить незвичайним», - розповіла Казачок.

Літотерапевт сказала, що затемнення торкнеться вісь Стрілець-Скорпіон, а місячне затемнення зачіпало теми Тільця та Скорпіона. Це про те, що справді буде дуже багато якихось політичних та нестабільних моментів, які торкнуться нашої країни. 21 грудня день зимового сонцестояння дуже потужна точка, повідомила вона, всього їх чотири на рік - це зимове, весняне, літнє та осіннє сонцестояння. І вже 25 грудня у нас Різдво, підтвердила вона, а наше Різдво починається з моменту зимового сонцестояння, день починає додаватись, відповідно народжується новий рік.

«Потрібно зробити розклади і подивитися, що нас чекає в грудні. Розклад показує, що імпічменту у президента не буде, а ситуація в Україні буде досить напруженою і це триватиме до лютого 2022 року. Напруга буде дуже сильна», - резюмувала Казачок.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, астролог Влад Росс розповів, що Коронавірус піде на спад у двадцятих числах.

Знай.uа писав, цифра три - це вміння слухати і чути, - астролог Розалія Романова.