Про це він розповів у новому випуску «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Китайці щиро вважають, що коли Юпітер перебуває у зодіакальному знаку Риб, то все сприятливо та чудово. І Юпітер перед Новим Роком 28 грудня входить у зодіакальний знак Риби, а це завжди спокій. Нумерологія року шістка, а це гармонійна цифра Венери – це добрість та матеріальний достаток. Загалом 2022 рік буде дуже щасливим та добрим», - розповів Росс.

Росс сказав, що у 2022 році буде з'єднання Юпітера та Нептуна, яке відбувається раз на 600 років у зодіакальному знаку Риб. Юпітер і Нептун керують Рибами, повідомив він, і ось ця класна сполука буде в день космонавтики 12 квітня. Тому вважається, що найкраще, що потрібно організувати в цей час, наголосив він, це якісь бізнес-проєкти та особливо творчі проєкти.

«27 квітня буде великий парад добрих планет. Юпітер у поєднанні з Нептуном, Сонцем вишикуються в ряд і тільки Уран буде вдалині. Вважається, що в цей час дуже гармонійно та сприятливо зачинати дітей. І буде дуже страшний і злісний період - це протистояння планет, вони зійдуться всі разом 2 березня. Тому у другій половині лютого та першій половині березня можуть бути дуже критичні ситуації. Навіть може впасти астероїд або трапитися землетрус разом з цунамі, тому що Юпітер у Рибах дає дуже великі хвилі», - резюмував Росс.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог зазначила, що Україна знаходиться завжди в епіцентрі подій.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що астролог заявив, що як тільки Україна зустріне свій день народження 24 серпня, розпочнуться зрушення.