У березні 2024 року на людей очікує трохи тепліша погода, ніж зазвичай. Синоптики з Українського гідрометцентру кажуть, що середня температура може піднятися до 1-7 градусів вище за нуль, що на пару градусів тепліше звичайного.

Погода в Україні буде трохи поганою: буде дощ, іноді навіть мокрий сніг, а ще може з'явитися туман. Все тому, що атмосферні фронти перетасовуються, а ще нас тисне циклон зверху.

карта погоди/ фото: з інтернету

21 березня

Дощі з мокрим снігом пройдуть на півдні та південному заході, в інших регіонах сухо. Температура вночі і вдень буде приблизно такою самою, як і в попередні дні.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

22 березня

Здебільшого буде сухо, окрім невеликого дощу увечері на Волині. Можливі тумани вночі та вранці. Вночі температура буде від +1 до +6 °C, а вдень підвищиться до +7...+12 °C.

23 березня

Вихідні принесуть дощі у західних та північних областях. Вночі температура повітря буде від +2 до +7 °С, а вдень вона підвищиться до +8...+13 °С.

24 березня

Дощова погода утримається у цих регіонах з мокрим снігом у Карпатах. В іншій країні буде сухо, з вищою температурою на півдні, у центрі та на сході. Вночі температура від +2 до +7 °C. Протягом дня вона зросте до +8...+13°C, а у південних, центральних та східних регіонах може досягти +14...+17°C.

Загалом, можна сказати, що це час для теплого светра та чаю, особливо на півдні та столиці.