Випадок, який розігрався у сервісі з ремонту електроніки у Києві, викликав чимало галасу серед українців. Одна дама принесла зламаний ноутбук на ремонт, а коли їй повідомили, що ремонт неможливий, вона розлютилася і почала погрожувати відправити майстра на фронт.

"Ти поїдеш на Бахмут, я на тебе натравлю воєнкомат, жди", – сказала вона. Відео цього інциденту було розміщено у мережі, і тепер люди обговорюють, наскільки агресивним стало суспільство.

Військкомат в Україні, фото eadaily
Військкомат в Україні, фото eadaily

Як наголошують українці у коментарях, цей випадок – як не перший, так і не останній. Наразі суспільство заповнив гнів у зв'язку з бурхливою активністю ТЦК, представники яких у буквальному значенні посеред вулиці "пакують" чоловіків у "буси" проти їхньої волі та виписують повістки.

Мережа вже заповнила відео знущань і навіть жертв таких неправомірних дій. Однак, незважаючи на широке обговорення та спроби привернути увагу до проблеми, ситуація залишається напруженою.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Загрози та насильство стають чимось звичайним.

Українці активно діляться подібними випадками під постом:

"Мені теж погрожували – замовив рослини на сайті і сайт зняв оплату, а власниця скасувала замовлення, а гроші не повернула, я написав скаргу так вона теж мені телефонувала і сказала що передала дані до ТЦК."

"Сусід знизу в будинку, де ми купили квартиру, але не робимо ремонт, тому що вона за 10м від електростанції, дзвонив у військкомат на мого чоловіка, тому що в нього стеля цвіте через те, що ми там не живемо і не топимо."

"Була свідком, як контролер у тролейбусі загрожувала окопами дядькові у віці, який не впорався з валідатором."

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що жінки молодшають після вагітності та пологів: вчені дійшли революційних висновків

Також ми повідомляли про бійку та штовханину: мобілізація на ринку у Полтаві переросла в протест