29-а місячна доба збігаються з фазою затемнення – відкривається портал, пов'язаний з важкими енергіями.

Ситуації провокацій, ілюзій та оман, щедро приправлені гіпер-емоційністю та перепадами настрою, підливають олії у вогонь.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

У першій половині тижня вам необхідно розпочати реалізовувати свої творчі задуми. У вівторок друзі підтримають та допоможуть вам у складній ситуації. У середу краще не висувати претензій або вимог до начальства, це може призвести до конфліктної ситуації. Не нехтуйте інформацією, яку отримаєте у п'ятницю. У суботу можливі знайомства з цікавими та впливовими людьми, не проґавте свій шанс, використовуйте цю можливість. До вихідних бажано завершити розпочаті справи, не беручи до уваги навіть незначні дрібниці. Неділя постарайтеся присвятити відпочинку.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Цього тижня вам знадобиться вміння розслаблятися і не звертати уваги на подразники, особливо дрібні. У середу можливі несподіванки та сюрпризи, підготуйте свою інтуїцію до необхідності адекватно реагувати на те, що відбувається, бо запитати поради вам не буде в кого. У четвер краще уникати недоброзичливців, не базікати зайвого і не робити нічого, що могло б вас скомпрометувати або витлумачено двозначним чином. У п'ятницю постарайтеся виправити свої помилки, щоби у вихідні вам ніщо не завадило спокійно відпочивати.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня у Близнюків з'явиться реальна можливість для корекції долі, внесення до неї чогось нового, незвичайного. Довіртеся голосу своєї інтуїції, і вона вас не підведе. Якщо ви не проігноруєте інтереси ділових партнерів, то це сприятливо позначиться на вашому авторитеті та впливовості. Ваш творчий потенціал дуже високий у ці дні. Постарайтеся не пов'язувати себе зайвими обіцянками, будьте обачнішими, щоб уникнути непорозумінь. Якщо ви збираєтеся у відпустку, то його добре провести у комфортному та тихому місці – без екстриму. У неділю нічого нового краще не робити.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Стан справ на роботі цього тижня буде дуже показовим, демонструвати ступінь вашої профпридатності та перспективи кар'єрного зростання. У понеділок небажано розкривати перед оточуючим свою нервозність та дратівливість. У вівторок не варто особливо довіряти новим ідеям і планам, оскільки є можливість потрапити в пастку, розставлену інтриганом. П'ятниця примітна тим, що в цей день можна знайти ключик до щасливого майбутнього. У неділю вас можуть розчарувати взаємини з оточуючими, можливі невдачі у поїздках та контактах.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня Левам знадобляться такі якості, як уважність, послідовність та розважливість. У понеділок вранці нові проекти не варто починати, вас можуть підвести партнери, тому поки краще вам розібратися з незавершеними справами. Постарайтеся менше сперечатися з начальством, пам'ятайте, що вас можна критикувати тільки в тому випадку, коли ви справді допустите промах, а ви практично невразливі. Вам доведеться допомогти колегам у роботі. У вівторок є можливість наробити масу дурниць, будьте обережнішими. У четвер закличте на допомогу свою інтуїцію, комунікабельність і дипломатичні здібності, тоді ви розгорнете ситуацію на свій розсуд.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Доля може підкидати вам загадки, для вирішення яких вам знадобиться інтуїція та аналітичні здібності. У понеділок будьте обережні - в гонитві за вигодою можна пропустити пропозицію довгострокового та перспективного контракту. У середу будьте особливо обережні, маючи справу з цифрами та точними розрахунками. Починаючи з четверга, перед вами можуть відкритися блискучі можливості, сприятливий час для навчання та кар'єрних стрибків. У неділю може початися один із найромантичніших періодів року, що минає, насолоджуйтесь гармонійною атмосферою.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня Терезам найкраще переосмислити накопичений досвід складання планів на майбутнє з урахуванням помилок. У діловій сфері ситуація складатиметься не надто вдало, проте на допомогу прийде вірний друг, який допоможе знайти вихід із скрутного становища. Ви можете розриватися на частини в обставинах, що виникли, вас буде обтяжувати необхідність знаходитися в різних місцях практично одночасно. У п'ятницю вам буде легко прийняти важливе рішення та зробити важливий вчинок. У неділю постарайтеся не залишатися на самоті.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У понеділок будьте обережні з новою інформацією. Ваші минулі досягнення - це дуже похвально, але настав час рухатися вперед, до нового, і дуже цікавого. Середа – найвдаліший день тижня, постарайтеся максимально використати його можливості. П'ятниця може стати напруженим днем, якщо ви дозволите втягнути себе у конфліктну ситуацію. Згадайте про своїх родичів, зараз непоганий час для примирення та відновлення стосунків. Приємні події, які потішать вашу гордість, можуть статися з вашими дітьми.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Обережно оминайте потенційно-небезпечні місця, намагайтеся не шуміти і не привертати до себе зайвої уваги. Тиждень буде наповнений знайомствами з новими цікавими людьми. Роботи накопичилося настільки багато, і ви, як завжди, абсолютно незамінні, що з відпусткою доведеться трохи зачекати. Будьте уважні з діловими паперами, бо розсіяність може спричинити серйозні помилки. У середу у вас з'явиться можливість по дрібницях дізнатися про щось важливе, не пропустіть необхідну інформацію. У п'ятницю може виникнути питання - чи негайно вирушити у відпустку або ще попрацювати над стабілізацією фінансового стану. Вирішувати вам, тут зірки – не порадник.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Дивовижні зустрічі та кумедні випадки цього тижня замиготять як у калейдоскопі, який навряд чи дасть вам занудьгувати. Ловіть успіх, використовуйте цей час не тільки для розваги, але і для професійного зростання. Ви можете почути чимало компліментів на свою адресу, багато хто переконуватиме вас у тому, що ви чудова особистість. Вам під силу організація будь-якого цікавого та незвичайного заходу. Гарний період для укладання вигідних договорів. Не шкодуйте час на спілкування та переміщення, все складатиметься відмінно.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня ви здатні легко обеззброїти критично налаштованих до вас людей своєю увагою та доброзичливістю. Результативність ваших дій, як обіцяють зірки, помітно зросте, воля стане непохитною, і ви багато встигнете зробити. Відкиньте непотрібні сумніви у вівторок, інакше на внутрішню боротьбу ви витратите надто багато зусиль. У п'ятницю уникайте неясностей на роботі та в особистих відносинах, у всьому потрібна точність та визначеність. У неділю постарайтеся не піддаватися емоційним провокаціям.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вдалий період для того, щоб звалити на себе більше різноманітних справ: чим більш діяльні ви будете, тим плідніше виявляться результати. Підтримка однодумців вам гарантована. Тільки з начальством краще контактувати якнайменше, час для цього ще не настав. Намагайтеся нікого не образити, особливо тактовні в цей час будьте з тими, хто стоїть на щаблях кар'єрних сходів нижче за вас. У середу і четвер у відносинах з підлеглими можуть виникнути проблеми через неузгодженість, неясність мотивів, різниця цілей. Бажано налагодити новий стиль взаємодії.

Нагадаємо, що гороскоп на квітень-2024 для кожного знака Зодіаку: протистояння Тельців, праця Дів та угода Козерогів.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.