Несподівана поява в київському метрополітені реклами російського сайту викликала неабияке подив і навіть обурення українців.

Інцидент стався в одному з вагонів синьої гілки підземки, де пасажири помітили наклейку з рекламою, яка веде на сайт окупантів, розміщену поряд зі схемою метрополітену.

"Вагон на нашій синій гілці Київметрополітену. Це як розуміти?", - питають українці.

Інцидент у метро, ​​фото: Telegram
Інцидент у метро, ​​фото: Telegram

Реклама належить сайту, за попередніми даними, що займається розробкою та виробництвом електроніки. Тому поява такої наклейки в підземці України в умовах війни, що триває, і посилення заходів безпеки викликає цілком закономірне занепокоєння серед пасажирів.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

У КП "Київський метрополітен" оперативно відреагували на цю інформацію. Там повідомили, що наклейку негайно зняли з вагона, а також перевірили решту потягів на наявність подібної реклами. На щастя, нічого подібного там виявлено не було.

Українці, метро Арсенальна, фото Знай.ua
Українці, метро Арсенальна, фото Знай.ua

У підземці також закликали пасажирів, які помітять щось підозріле, негайно сповіщати про це через переговорний пристрій "пасажир-машиніст" або повідомляти адміністрацію метрополітену через офіційні сторінки в соцмережах.

Нагадаємо, в київському метро готуються до серйозних змін: українці чекали цього року

Як повідомляв "Знай.uа", у КМДА назвали дату, коли відновлять повноцінну роботу метро на Теремки

Знай.ua писав, "обманює мінімум двічі...": скільки насправді повинні платити за проїзд у громадському транспорті