Основний період реєстрації на національний мультипредметний тест завершився, але багато вступників з різних причин не змогли офіційно заявити про свою участь. Вони матимуть ще одну спробу з 10 до 15 травня.

Зареєструватись на мультипредметний тест можуть українці, які реєструвалися в основний період, але отримали відмову від регіонального центру оцінювання якості освіти. А також ті, кому поважні причини завадили зробити це. Ше один шанс мають українці, які за рішенням судів перебувають в установах виконання покарань або слідчих ізоляторах.

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти вступник має створити персональний електронний кабінет, куди будуть завантажені необхідні документи, а також вказана уся інформація. Вступник має обрати предмет, за яким складатиме тестування.

Складання НМТ. Фото: Youtube
Складання НМТ. Фото: Youtube

Як відбуватиметься тестування

Українські вступники почнуть складати мультипредметні тести з 14 травня. Основна сесія триватиме до 25 червня, а додаткова - до 19 липня.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Протягом одного дня учасники проходитимуть тест за програмами чотирьох предметів у визначеному ТЕЦ. Тестування триватиме чотири години - на кожен предмет відводиться по 60 хвилин. Після складання математики і української мови, які є обов’язковими предметами, учасники отримають перерву на 20 хвилин.

Ще одним обов’язковим предметом є історія України, четвертий - за вибором вступника.

Нагадаємо, На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Також ми повідомляли про Зарахування у перший клас і продаж факультативів. Заступницю директора Кременчуцького ліцею № 10 Лаврик спіймали на хабарі