У сузір'ї Тельця 8 травня (о 6:22 за Києвом) настав останній весняний Молодик. Відомий український астролог Влад Росс розповів, що травневий молодик наповнений сильним впливом Тельця.

Тепер світила будуть в оточенні ще трьох планет: Венери, Юпітера та Урана, які все ще йдуть Тельцем, висуваючи на перший план теми матеріальних і нематеріальних ресурсів і наших цінностей.

Про це астрологічний експерт Влад Росс написав у своєму каналі Telegram.

Влад Рос. Фото скріншот з Youtube
Влад Рос. Фото скріншот з Youtube

Астролог зазначає, що Молодик - це формування нових планів і намірів, які ви реалізовуватимете в цьому місячному місяці.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Перші два тижні після 8 травня 2024 року – це набір енергії, посилена робота та реалізація важливих планів (зростаючий Місяць).

Молодий місяць в Тельці зазвичай привертає нашу увагу до матеріального світу, особистих ресурсів і цінностей. Зараз буде важливо задуматися про те, які у вас є матеріальні потреби, чого ви конкретно потребуєте. У молодик можна складати плани щодо реалізації цих бажань і вже після молодика приступати до активних дій.

"Молодик в Тельці може допомогти вам у тому, щоб підняти особистий ресурс, наприклад, це непоганий привід, щоб серйозно зайнятися здоров'ям, правильним харчуванням, косметологією, поліпшенням загального самопочуття", - додає експерт.

Знак Зодіаку Телець
Знак Зодіаку Телець

Поради в Молодик, які допоможуть вам стати успішнішими:

Подумайте над тим, що саме ви хотіли б ви змінити в собі чи своїй щоденній рутині, щоб стати красивішими та енергійнішими, зберігати ресурс, не зливати енергію марно.

Складіть список цих справ, розпишіть конкретний план реалізації, коли і що ви робитимете

Обов'язково візуалізуйте свій результат, як ви почуватиметеся, як зрозумієте, що ваші плани здійснилися.

"Марс у знаку Овна тільки допомагатиме вам у ваших цілях наступного місяця, тому що він дає імпульс і допомагає виявити ініціативу. До того ж Марс уже відокремився від з'єднання з Нептуном, який дещо розмивав активність, даючи їй невизначеність, - підсумував Влад Росс.

Нагадаємо, "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбулася окупантів.

Раніше повідомлялося, кар'єра злетить вгору: на які знаки на Зодіаку чекає зміна професії в травні.

Також, труднощі та втрати територій: астролог вказав на ключові випробування травня.