Чоловік, увійшов до супермаркету "Сільпо" з певним планом у голові. Він хотів вкрасти сир, щоб потім його продати і на виручені гроші відкрити свою справу. Він вже був знайомий з продуктовими полицями та їх вмістом, і був впевнений, що його вчинок не залишиться непоміченим.

Вибравши момент, коли ніхто не був у непосредній близькості, він швидко взяв з полиць 23 упаковки сиру "Звенигора" та "Комо". Використавши відверто злодійський хитрий підхід, він сховав свій "добре заслужений" трофей у свою сумку, прикриту лівою кишенею куртки, і намагався вийти з магазину.

Сільпо, фото із сайту супермаркету
Сільпо, фото із сайту супермаркету

Але його плани миттєво зазнали невдачі, коли працівники магазину помітили його підозрілу поведінку та зупинили його, перш ніж він зміг втекти зі своїм незаконним доходом. Чоловік був затриманий і переданий поліції.

На судовому засіданні, що відбулося пізніше, чоловік визнав свою вину в скоєнні злочину. Він пояснив, що опинився в скрутній фінансовій ситуації, не маючи можливості знайти роботу та забезпечити собі засоби існування. Відчайдушно шукаючи спосіб виходу з цієї ситуації, він вирішив піти на крадіжку.

Популярні новини зараз
Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

сир, ілюстративне фото
сир, ілюстративне фото

Суд, розглянувши всі обставини справи, визнав чоловіка винним у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 15 та ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Він був засуджений до трьох років позбавлення волі за цим вироком.

Таке рішення було прийняте судом як заохочення для винних в кримінальних діях та запобігання подібним правопорушенням у майбутньому.

Нагадаємо, єдиний спосіб не переплачувати за комуналку: що треба зробити

Раніше ми писали про те, що скільки заробили енергетики через підвищення тарифів: цього все одно мало