18 травня 2024 року Korabelov.info перевірили укриття на зупинці "Океанівська" в Корабельному районі Миколаєва. Укриття було у жахливому стані: там був сильний сморід і багато сміття. Місцеві жителі вважають, що приміщення використовується безхатченками як житло.

Це підтверджується наявністю спального місця з килима, чийогось одягу та саморобного замка, який, мабуть, використовується для зачинення зсередини.

Укриття - фото fakty
Укриття - фото fakty

Було опитування у місцевих жителів, що вони думають з цього приводу:

"На чиєму балансі ці укриття? Хіба там можна заховатися, наприклад, з дитиною під час тривоги? Там можна задихнутися від смороду"; "Повинен хтось за цим слідкувати. Мабуть, місцева влада… А тут вже точно хтось оселився"; "Зробили безхатькам “однушку”)”, – вважають люди.

Популярні новини зараз
21 грн на день, а на місяць – майже 600 грн: "Київстар" приголомшив "грабіжницькими" умовами Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає Українські супермаркети опустіли: яких продуктів поменшало через відключення світла В Україні хочуть змінити систему соцдопомоги: на що розраховувати людям
Показати ще

Дехто запропонував методи вирішення проблеми:

"Патрульна поліція нехай патрулює і контролює стан укриттів, а не тусуються біля кав’ярень, а комунальні підприємства одразу по запросу лад наводять", – написав Роман.

"Поставити камеру спостереження, та виявити тих, хто там сміття залишає, та штрафанути як слід, навіть на пенсійний відправити штраф, якщо особи похилого віку це роблять…", – пропонує Галина.

"А не гадити? Ніяк не виходить?.. Двірники за вас повинні прибирати. А просто не ср*ти, де ти живеш, ніяк не виходить?", – питає Ольга.

"Люди, люди… Які ж ви свині! І себе не шануєте!", – звертається до тих, хто смітить, Валентина.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що на школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Вам буде цікаво дізнатися кияни кидали машини та бігли в укриття, а евакуаторники Кличка спритно "крали" автівки на штрафмайданчики