Сервіс пошуку роботи Work.ua оголосив про запровадження нової можливості для роботодавців: тепер вони можуть вказувати у своїх вакансіях про наявність бронювання для працівників.

Прес-служба Work.ua повідомила про це у своїй офіційній заяві, зазначивши, що тепер роботодавці можуть вказувати, що їхні компанії бронюють працівників на конкретні посади. Ця нова функція дозволить шукачам роботи знаходити такі пропозиції швидше та легше.

Ноутбук. Фото: скрін youtube
Ноутбук. Фото: скрін youtube

Відзначається, що нова функція може стати особливо корисною для компаній, які мають критичний дефіцит спеціалістів і готові бронювати працівників на вакантні посади. Такий підхід дозволить їм ефективніше залучати та утримувати необхідний персонал, що в свою чергу позитивно впливатиме на економіку країни.

Зазначається, що всі вакансії з бронюванням тепер зʼявляються у спеціальному розділі пошуку "З бронюванням працівників". На даний момент на сайті Work.ua розміщено понад 800 таких вакансій. Крім того, на картці кожної вакансії виводиться спеціальна позначка із зеленим бейджем, що вказує на можливість бронювання працівників для цієї посади.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Впровадження цієї нової функції є ще одним кроком Work.ua у покращенні сервісу та задоволенні потреб як роботодавців, так і шукачів роботи на українському ринку праці.