Юпітер здійснює тріумфальну ходу за знаком Близнюки, а це означає, що всі важливі питання у червні можна легко вирішити за допомогою діалогу, комунікації.

Вдалий період для придбання чи заміни транспортного засобу, оформлення іноземних документів та укладання договорів. Можуть з'явитися нові друзі та захоплення новою системою знань.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Овен

У Овнів у червні з'явиться можливість зміцнити своє становище та значно примножити свої доходи. Щоправда, для цього вам доведеться впоратися з якимось складним та відповідальним завданням і дещо поміряти свої амбіції. Крім того, на вас чекає якась поїздка, яка принесе вам безліч нових вражень та подарує спілкування з цікавими особистостями. На початку місяця на вас чекають якісь важливі переговори, причому, швидше за все, в них так чи інакше братимуть участь і ваші родичі. У середині червня доведеться повернутися до якихось старих проблем, і це вимагатиме від вас певної витримки. Наприкінці місяця вашу увагу привернуть якісь спадкові справи.

Найбільш сприятливі дні : 12, 19, 22.

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Дні, в які треба бути обережнішими : 6, 13, 14, 28.

Телець

Тільцям у червні доведеться звертатися за допомогою до давніх покровителів та шукати нових впливових однодумців. Не виключено, що це потрібно для вирішення якихось старих проблем або для врегулювання спірних питань. Крім того, на вас чекає тісна взаємодія з ріднею – як з якихось значущих для вашої родини приводів, так і просто заради задоволення. На початку місяця ви отримаєте масу позитивних емоцій від зустрічей з тими, хто вам дорогий. У середині червня на перше місце вийде ділове спілкування, від якого так чи інакше залежатиме ваше майбутнє. Наприкінці місяця ви благополучно позбавитеся якихось проблем, і це принесе вам суттєвий прибуток.

Найбільш сприятливі дні : 2, 16, 22, 23, 30.

Дні, в які треба бути обережнішими : 3, 10, 17.

Близнюки

Близнюків у червні чекає маса приємних подій відразу в кількох сферах їхнього існування. У вас з'явиться можливість зайнятися якимось цікавим проектом, для реалізації якого ви задієте весь свій потенціал, і це принесе вам безліч різноманітних благ. Крім того, ви, швидше за все, відкриєте для себе якийсь захоплюючий спосіб проведення часу. Чекає на вас і якась захоплююча подорож. На початку місяця ви з кимось із родичів знайдете компроміс, що влаштовує всіх. У середині червня є ймовірність переговорів із представниками іноземної держави. Наприкінці місяця вам, можливо, доведеться долати якісь перешкоди чи спробуєте обійти якісь заборони.

Найбільш сприятливі дні : 18, 24, 25.

Дні, в які треба бути обережнішими : 19.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Рак

Ракам у червні доведеться кілька разів змінювати свої плани як ділового, так і приватного характеру. Не виключено, що порядок дій вам диктуватимуть зовнішні обставини та люди, від яких ви так чи інакше залежите матеріально. Крім того, у вас може з'явитись новий спосіб творчої самореалізації. Можливо, ви займетеся якимось прикладним мистецтвом і досягнете в цьому чудових успіхів. На початку місяця уваги можуть вимагати побутові відносини. Не виключено, що вони спричинять непередбачені витрати. У середині червня вам, ймовірно, доведеться бути присутнім на якомусь публічному заході. Наприкінці місяця очікується спад ділової активності, і це дозволить вам відпочити.

Найбільш сприятливі дні : 1, 2, 5, 12, 16, 26, 30.

Дні, в які треба бути обережнішими : 3, 7, 17, 21.

Лев

Львів у червні чекає на черговий період підвищеної ділової активності. Вам доведеться якимось чином поєднувати виконання своїх повсякденних обов'язків із якимось вигідним проектом або зі справами, до яких раніше ви не мали взагалі жодного відношення. Крім того, вам цього місяця доведеться скористатися своїм авторитетом для врегулювання якихось спірних питань. На початку червня вам може знадобитися підтримка або допомога ваших близьких людей. У середині місяця багато залежатиме від вашого вміння домовлятися і від ваших власних амбіцій. Наприкінці червня на вас чекає збільшення доходів, але при цьому доведеться з'ясовувати стосунки з діловими партнерами.

Найбільш сприятливі дні : 1, 2, 3, 29, 30.

Дні, в які треба бути обережнішими : 7, 14, 21, 28.

Діва

Дівам у червні доведеться пережити кілька періодів нестабільності. Є ймовірність тимчасових фінансових труднощів, конфліктів з діловими партнерами та моментів, коли ви будете змушені чекати на чиєсь рішення. Крім того, на вас чекає зростання вашого добробуту – або вам додадуть зарплату, або ви знайдете джерело додаткового заробітку. На початку місяця вам доведеться займатися якимись побутовими справами і домовлятися з тими, хто так чи інакше може вам у цьому допомогти. У середині червня витрат, можливо, вимагатиме якийсь сімейний захід. Наприкінці місяця не розповідайте стороннім про своє минуле – навіть якщо воно безхмарне, ваші одкровення використовують проти вас.

Найбільш сприятливі дні : 4, 18, 25.

Дні, в які треба бути обережнішими : 13, 19, 26, 27.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Терези

Терези в червні продовжать свої кар'єрні звершення і тим самим закладуть міцну основу під своє найближче і віддалене майбутнє. Загалом цей місяць обіцяє бути дуже плідним. Крім того, в даний період у вас з'явиться можливість придбати нові ділові зв'язки. Очікують на вас і цікаві проекти, які ви реалізовуватимете разом з тими, хто повністю підтримує ваші ідеї. На початку червня на вас чекає кілька важливих для вас зустрічей, причому деякі з них виявляться дуже прибутковими. У середині місяця багато залежатиме від вашого вміння будувати діалог з тими, хто зовсім на вас не схожий. Наприкінці червня доведеться ненадовго повернутися або до старих справ або туди, де ви народилися або виросли.

Найбільш сприятливі дні : 7, 14, 21, 28.

Дні, в які треба бути обережнішими : 1, 3, 10, 17, 22, 29.

Скорпіон

Скорпіонів у червні чекають яскраві враження та інтенсивні емоції. Є можливість відвідування якогось барвистого масового заходу чи поїздки до екзотичної країни. Крім того, на вас чекає посилена, але, правда, не завжди успішна ділова активність. Якщо ви хочете отримати гідні результати, то не витрачайте час на порожні розмови та реалізацію нерентабельних проектів. На початку місяця обставини перевірятимуть на міцність якісь ваші бажання. Якщо вони для вас справді важливі, не відмовляйтеся від своїх задумів. У середині червня на вас чекає непросте, але в перспективі прибуткове спілкування. Наприкінці місяця, можливо, доведеться займатися якимись спадковими справами.

Найбільш сприятливі дні : 10, 15.

Дні, в які треба бути обережнішими : 2, 6, 13, 16, 20, 23, 27, 30.

Стрілець

Стрільців у червні чекає початок якогось проекту, який, можливо, розтягнеться на кілька років і принесе добрий та стабільний прибуток. Крім того, ви маєте активно спілкуватися і з родичами, і з практично незнайомими людьми. На початку місяця є можливість візиту далеких родичів. У середині червня вам доведеться налагоджувати стосунки з новими колегами чи з діловими партнерами. Наприкінці місяця багато залежатиме від характеристики, яку вам дасть якась впливова людина.

Найбільш сприятливі дні : 12, 27

Дні, в які треба бути обережнішими : 11, 25.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Козоріг

Козорогам у червні доведеться розбиратися не лише зі своїми справами. Турбот додадуть і несвідомі колеги, і родичі. Крім того, є можливість великих придбань. Щоправда, ви навряд чи розплатитеся своїми грошима. Не виключено, що ви візьмете кредит або займете потрібну вам суму у когось із заможних знайомих. На початку місяця на перше місце вийдуть родинні зв'язки та почуття обов'язку. У середині червня на вас чекає спілкування з кимось із близьких друзів, і це стане для вас чудовим варіантом відпочинку. Наприкінці місяця ви, найімовірніше, здійсните якусь мрію матеріального характеру.

Найбільш сприятливі дні: 3, 7, 14, 24, 28.

Дні, в які треба бути обережнішими: 2, 12, 19, 23, 26, 30.

Водолій

У Водоліїв у червні все складеться просто чудово. На вас чекають і успіхи на роботі, які принесуть вам додатковий прибуток, та захоплюючі поїздки – як розважального, так і службового характеру. Крім того, якісь нові враження підштовхнуть вас до активного зайняття якимось хобі. На початку місяця можуть виникнути невеликі складнощі у реалізації ваших планів, але ви легко з ними розберетеся. У середині червня очікується зміна обстановки та жваве спілкування з колегами на нейтральній території. Наприкінці місяця ви матимете користь із чогось такого, чим займалися у травні чи рік тому.

Найбільш сприятливі дні : 4, 11, 16, 18, 28.

Дні, в які треба бути обережнішими : 1, 29.

Риби

Рибам у червні доведеться просити підтримки у якихось впливових людей чи шукати нових покровителів. Крім того, в даний період вам належить освоїти якийсь новий вид діяльності. Щоправда, він, швидше за все, буде пов'язаний не з діловою сферою вашого існування, а з вашим дозвіллям. На початку місяця є ймовірність конфлікту з родичами або з людьми, яких ви дуже добре ставите. У середині червня багато залежатиме від вашого вміння прораховувати ситуацію на кілька кроків уперед. Наприкінці місяця ви досягнете важливих для вас домовленостей.

Найбільш сприятливі дні : 9, 12, 17.

Дні, в які треба бути обережнішими : 4, 18, 25.

Нагадаємо про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоб потім не дивуватися.

Раніше ми повідомляли, що сьогодні вони вас обожнюють, а завтра - топлять у річці: 4 найнепередбачуваніші знаки Зодіаку.