24 червня Одеса знову зазнала ракетного обстрілу з боку Росії. Ворог випустив дві ракети "Іскандер-К", з яких одну вдалося збити, але друга потрапила до будівлі, поранивши трьох людей. У цей же час неподалік місця удару група молодих українок проводила тренування на велотренажерах на даху будинку.

Одна з дівчат зняла відео одразу після влучення ракети. На фоні можна побачити будівлю, звідки йде густий дим, а також почути гучну музику, під якою тренуються дівчата.

Відео з'явилося в соціальній мережі Х, підписане як "Звичайне тренування в Одесі навпроти прильоту", а дівчина на відео сказала:

"Вони думають, що можуть убити нас, але вони не знають, що означає бути українцем".

Популярні новини зараз
Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити
Показати ще

Побачене викликало бурхливе обговорення у коментарях. Багато користувачів обурилися поведінкою дівчат, кажучи, що вони повинні були перебувати в укритті під час повітряної тривоги, а не займатися спортом на даху, наражаючи себе на небезпеку.

Також хтось висловив невдоволення тим, що на відео частково видно місцевість, що заборонено публікувати у соціальних мережах, оскільки це може допомогти ворогові скоригувати нові удари.

Незважаючи на все, знайшлися і ті, хто підтримав дівчат, відзначаючи їхню мужність і стійкість. Вони пишуть, що пишаються українками, які не піддаються зневірі після кожної атаки, продовжують жити, займатися спортом та накопичувати сили для боротьби з ворогом, у тому числі в інформаційному просторі.

Нагадаємо, наскільки довго погода "диктуватиме" графіки відключень.

Раніше ми писали про те, що " ППО активно працюватиме": мольфар визначив українські міста, яким загрожує евакуація

Крім того, Знай.ua повідомляв, у країнці в прикордонні тримаються з останніх сил: незважаючи на обстріли, чекають, коли вродять лисички