Кінець червня в Україні видався теплим, але без надмірної спеки. Температура лише місцями піднімалась до +30 градусів. Прогноз на перші дні липня озвучила синоптикиня Укргідрометцентру Діана Кривобок.

Згідно з прогнозом Діани Кривобок, на початку липня очікується схожа погода, як і в кінці червня. Високих температур, що перевищують +30 градусів, не прогнозується. Будуть спостерігатися короткочасні дощі, які принесуть невелику прохолоду. Температура залишатиметься стабільною, але під час опадів можливе незначне зниження.

Дощова погода
Дощова погода

Найтепліші регіони будуть на півдні країни, де стовпчики термометрів можуть підніматися вище +30 градусів. В інших частинах країни очікуються більш помірні температури з короткочасними дощами.

За даними Укргідрометцентру, останній тиждень червня переважно буде сонячним і теплим. В більшості регіонів України опадів не очікується. В Карпатах можливі короткочасні дощі та грози у середу та четвер, 26-27 червня.

Популярні новини зараз
Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному
Показати ще

У Києві погода буде переважно сухою. Температура повітря в кінці тижня коливатиметься від +24 до +29 градусів.

Регулярно слідкуйте за оновленнями, щоб бути готовими до можливих дощів.

Плануйте активний відпочинок з урахуванням погоди. Короткочасні дощі можуть змінити ваші плани, тому завжди майте запасний варіант.

Захищайте себе від сонця. Незважаючи на помірні температури, не забувайте про гідратацію та використання сонцезахисного крему.

Нагадаємо, Як пережити спеку без шкоди для здоров'я: прості поради щодо вживання води

Раніше ми розповідали, що Відпочити влітку дешево не вийде: аномальна спека піднімає ціни за кожний градус

Також, Як довго погода "диктуватиме" графіки відключень