Приблизно 90-100 тисяч громадян щодня оновлюють свої дані онлайн через мобільний застосунок "Резерв+". За останній час цим сервісом скористалися вже 2,7 мільйона українців, і жоден з них не отримав повістку через цей канал.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко. Вона наголосила, що оновлення даних через застосунок ніяк не впливає на швидкість отримання повістки.

"Резерв+", скріншот: Facebook
"Резерв+", скріншот: Facebook

За словами Черногоренко, щодня приблизно 90-100 тисяч громадян користуються можливістю оновити свої персональні дані онлайн.

"Новий рекорд доводить, що попри всю дезінформацію та класичну недовіру до нового, наші громадяни цифровізуються і все більше відчувають користь і зручність таких інструментів як Резерв+", - зазначила Черногоронко.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Черногоренко також підкреслила переваги оновлення даних через мобільний застосунок, який дозволяє уникнути довгих черг і раннього підйому для відвідування державних установ.

Оновленння даних. Фото: youtube
Оновленння даних. Фото: youtube

"Навіть якщо ваш документ з якихось причин не сформувався, ви все одно вже виконали основну вимогу — оновити дані", - наголосила представниця Міноборони.

Вона закликала українців не відкладати оновлення даних на останні дні, коли навантаження на систему буде максимальним.

"Оновлюйтесь зараз в телефоні і обов’язково заохочуйте друзів, це збереже їм нерви та сили в цю спеку", - написала вона.

Таким чином, використання "Резерв+" стає все більш популярним серед українців, надаючи їм можливість зручно і швидко оновлювати персональні дані без зайвих зусиль та очікувань.

Нагадаємо, ТЦК більше не підписуватимуть повістки: вводяться важливі зміни

Раніше ми писали про те, що ТЦК може відібрати важливий документ – українців попередили про чергову пастку

Вам буде цікаво дізнатися негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила