Буває таке, що начебто в квартирі ви живете одні, але буквально відчуваєте присутність ще когось.

Чи стикалися ви з пропаданням речей, дивними звуками чи навіть якимись неприємними ситуаціями? А можливо вам різко стало невезти життям... Все це може вказувати на присутність нечистої сили у вашій оселі. Які прикмети вказують на наявність "сущостей"?

Скрін, відео YouTube чорний маг
Скрін, відео YouTube чорний маг

7 ознак, що у вашому будинку живе нечиста сила

1. Відсутність затишку

Якщо ви відчуваєте, що у вашому будинку стало незатишно і постійно хочете залишити його, це тривожний знак. Близькі не поспішають до вас у гості, а в сім'ї виникають незрозумілі конфлікти.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

2. Постійний страх

Якщо у вашій квартирі виникає відчуття, що за вами хтось стежить, і ви чуєте дивні звуки, це може свідчити про присутність нечистої сили. Нічні шарудіння, несподівані звуки техніки або навіть незнайома музика можуть вказувати на це.

3. Зниклі речі

Часті випадки, коли ви не можете знайти потрібні предмети, хоча точно пам'ятаєте, куди їх поклали, можуть бути ознакою негативної енергії. Навіть якщо ви завжди зберігаєте речі на своїх місцях, вони можуть зненацька зникати.

Прибирання будинку. Фото: скрін youtube
Прибирання будинку. Фото: скрін youtube

4. Дивні сни

Якщо ваші сни сповнені незнайомців та незнайомих місць, це може бути пов'язане з тим, що у вашому будинку хтось намагається вам щось сказати. Дивні сновидіння можуть сигналізувати наявність нечистих сил.

5. Дивні звуки

Прислухайтеся до звуків у будинку. Якщо ви чуєте кроки, скрипи, шепоту або навіть сміх - це ще одна ознака того, що у вашій оселі не все спокійно.

6. Вмираючі рослини

Якщо ваші кімнатні рослини раптово починають гинути, незважаючи на ретельний догляд, це може свідчити про негативну енергію у вашому будинку. Життя рослин може бути під загрозою через наявність нечистих сил.

7. Дивна поведінка тварин

Ваші домашні тварини можуть поводитись незвично: дивитися в порожнечу або виявляти агресію. Це також може вказувати на те, що вони відчувають присутність чогось потойбічного.

Котик, фото із соцмереж
Котик, фото із соцмереж

Як впоратися з негативом

Якщо ви помітили у себе ці ознаки, не панікуйте. Можливо, вам просто потрібно відпочити та відновити сили. Прояв позитиву - найкращий спосіб "виганяти" негативну енергію з дому. Це може бути зроблено через позитивні думки, емоції та дії. Як тільки ви звільните себе від похмурих думок, ваш будинок стане світлішим і затишним.

Нагадаємо, що пір'я, статуетки та ваші мушлі з моря: чому це все заборонено зберігати в будинку.

Раніше ми повідомляли, що в жодному разі не викидайте грошове дерево: що потрібно зробити з рослиною.