Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за актуальними новинами із соціального життя України, є кілька важливих оголошень.

Справа в тому, що у четвер, 18 липня, з 16:00 до 22:00 обмежуватимуться чотири черги у графіках відключень, з 5:00 до 16:00 та з 22:00 до 24:00 – три черги, в решту годинник – дві черги.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби компанії "Укренерго".

Публікація "Укренерго", скріншот: Telegram
Публікація "Укренерго", скріншот: Telegram

Люди сидять без світла. Фото: youtube
Люди сидять без світла. Фото: youtube

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Зима буде без світла: тривожний прогноз Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

УВАГА! Через вихід з ладу обладнання на двох енергооб’єктах з 08:00 до 22:00 застосовані чотири черги відключень у м. Київ, Київській, Черкаській, Чернігівській, Житомирській, Харківській, Полтавській, Сумській, Запорізькій, Донецькій, Дніпропетровській, Кіровоградській областях. В інших областях обмеження діють згідно з анонсованим розкладом: з 16:00 до 22:00 – чотири черги, в інші години – три черги.

Українці без світла, скріншот: YouTube
Українці без світла, скріншот: YouTube

З 08:00 до 22:00 застосовано чотири черги відключень у м. Київ, Київській, Черкаській, Чернігівській, Житомирській, Харківській, Полтавській, Сумській, Запорізькій, Донецькій, Дніпропетровській, Кіровоградській областях.

З 16:00 до 22:00 обленерго задіють чотири черги відключень одночасно.

Нагадаємо, президент під час війни отримує 28 тисяч, а керівництво "Укренерго" - 1,7 млн: "Абсурд...".

Раніше повідомлялося, графіки відключення світла у різних містах: чому вони так відрізняються.

Також, "Маємо непогані шанси": в "Укренерго" розповіли, коли можуть припинитися відключення світла.