У Львові стріляли в Ірину Фаріон: вона у важкому стані, лікарі роблять все можливе

Ірина Фаріон
Ірина Фаріон

У Львові було скоєно замах на доктора філологічних наук Ірину Фаріон. Попередньо їй вистрілили у скроню, жінку забрала "швидка". Про це у своєму telegram повідомляє депутат Ігор Зінкевич. Попередньо відомо, що нападник чекав на Ірину Фаріон біля її будинку. Сусіди заявляють, що бачили стрільця. Поліція також підтверджує замах на Фаріон.

10 пенсій за раз: хто із стареньких покладе такі гроші у заначку

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube
Пенсіонерка. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень Гроші не виплатять з вересня: хто залишиться без допомоги Останній шанс насолодитися теплом: коли в Україну прийде осіннє похолодання
Показати ще

Пенсійний фонд України (ПФУ) пояснив умови отримання грошової допомоги у розмірі десяти місячних пенсій для працівників сфери охорони здоров'я при виході на пенсію за віком. Згідно з ПФУ, на таку виплату можуть претендувати працівники закладів охорони здоров'я, які відповідають деяким критеріям. Для отримання цієї грошової допомоги необхідно одночасно виконувати всі ці умови. Право на виплату такої допомоги визначено в законодавстві України про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування.

Газові лічильники українців перевірять за декількома параметрами: хто може отримати штраф

Лічильник газу. Фото: скрін youtube
Лічильник газу. Фото: скрін youtube

До побутових споживачів не рідше 1 разу на 6 місяців наносить візит контролер газових лічильників. Фахівець знімає контрольні показники, а також здійснює огляд приладу. Про це йдеться на facebook-сторінці Волинського філії "Газмережі". Побутові споживачі зобов'язані забезпечити контролеру доступ до лічильника. Працівник газової компанії має регулярно знімати контрольні показники, щоб уникнути можливих неточностей у нарахуваннях за газ.

Приватбанк блокує операції через проблеми десятки років тому: чим пояснюють

ПриватБанк. Фото: скрін youtube
ПриватБанк. Фото: скрін youtube

Клієнт ПриватБанку розповів, що зіткнувся з несподіваними обмеженнями під час спроби використати свій обліковий запис у "Приват24" для операцій з цінними паперами. Коли чоловік увійшов у розділ "цінні папери", з'явився червоний напис, який рекомендував звернутися за номером 3700. Оператор контакт-центру підтвердив наявність обмежень, але не пояснив їх причину. Клієнт самостійно з'ясував, що обмеження введені через його стару кримінальну справу, яка трапилась багато років тому. Він поставив під сумнів, як служба безпеки банку дізналась про цю інформацію і використала її проти нього, підозрюючи можливу незаконну діяльність зі сторони банку чи поліції.

Синій екран заполонив усю планету: глюк Windows зупинив роботу тисяч великих компаній

Синій екран, скріншот: YouTube
Синій екран, скріншот: YouTube

У всьому світі відбувались технічні збої та проблеми, які впливають на роботу компаній у різних сферах. Є припущення, що комп'ютери з Windows, на яких інстальовано програмне забезпечення CrowdStrike, мають проблеми з раптовим вимкненням операційної системи. Так, співзасновник Monobank Олег Гороховський повідомив, що в усьому світі спостерігається глобальний IT-збій, пов'язаний із взаємодією антивірусу Crowdstrike та Windows: "Багато компаній у нокдауні".