У Львові було скоєно замах на доктора філологічних наук Ірину Фаріон. Попередньо їй вистрілили у скроню, жінку забрала "швидка". Про це у своєму telegram повідомляє депутат Ігор Зінкевич.

Попередньо відомо, що нападник чекав на Ірину Фаріон біля її будинку. За інформацією поліції, близько 19:30 невідомий здійснив постріл. Сусіди заявляють, що бачили стрільця.

Ірина Фаріон. фото: скрін Ютуб
Ірина Фаріон. фото: скрін Ютуб

"Фаріон у важкому стані. Стрільця бачили сусіди, він був у рукавичках і зброя була без глушника", - повідомляє Ігор Зінкевич.

Замах на Фаріон. Фото: скрін telegram
Замах на Фаріон. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз
Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити Гроші не виплатять з вересня: хто залишиться без допомоги Вереснева пенсія може не прийти: кому зупинять виплати Карта ПриватБанку і одразу мінус 20 тисяч гривень: українці залишаються без грошей
Показати ще

На місце події одразу ж прибули медики. У мережі з'явилися кадри госпіталізації пораненої Ірини Фаріон.

Госпіталізація Ірини Фаріон. Фото: скрін telegram-канал Zahidwtf
Госпіталізація Ірини Фаріон. Фото: скрін telegram-канал Zahidwtf

За інформацією деяких ЗМІ, жінку доправили до лікарні близько 20.00. Вона знаходиться у відділенні невідкладної медичної допомоги з вогнепальним пораненням. Стан пацієнтки оцінюється як украй важкий, їй надається невідкладна допомога.

У поліції Львова заявили про початок спеціальної операції для затримання чоловіка, який скоїв замах на Ірину Фаріон.
"У Львові та на території області проводиться спеціальна поліцейська операція, до якої задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. Правоохоронці вживають усіх заходів для встановлення місця перебування та затримання стрільця", - заявили у пресслужбі.

Коментар поліції Львова. Фото: скрін facebook.com/MVS.LVIV
Коментар поліції Львова. Фото: скрін facebook.com/MVS.LVIV

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, народитися та полюбити: Ірина Фаріон розповіла, що має зрозуміти кожен українець.

Також наш портал інформував, "Ми маємо побачити його за ґратами": українці лютують через напад Тищенка з охоронцями на ветерана ЗСУ.

Крім того, ми писали, Київ був під ракетним ударом, а евакуатори Кличка тихенько "пакували" машини в центрі столиці.