У невеликому польському місті Глівіце розігралася трагедія, яку важко собі уявити. Патриція Й., співмешканка матері 4-річного хлопчика на ім'я Ігнась, місяцями жорстоко знущалася з дитини. Вони жили разом, виховуючи трьох дітей, і здавалося, що все йде нормально, але за зачиненими дверима відбувалися жахливі речі.

31 липня оголеного хлопчика з видимими травмами на вулиці помітила українка, яка одразу звернулася до поліції. Дитину доправили до лікарні, і з'ясувалося, що вона зазнавала насильства довгий час. На його тілі знайшли багато травм – від руки до обличчя.

Українські біженці тримають прапор Польщі та України
Українські біженці тримають прапор Польщі та України

Мати Ігнася жила з Патрицією з жовтня 2023 року. Раніше вона була одружена, але після народження сина залишилася сама. Патриція вже виховувала двох своїх дітей, які, як виявилося, росли у добрих умовах. Але Ігнась був винятком: його систематично принижували, били та позбавляли їжі та води.

"За словами спікера, Патриція Й. знущалася над дитиною своєї партнерки фізично та морально, обзивала дитину, погрожувала відправити до дитячого будинку, карала тривалим перебуванням у шафі, позбавляла води та їжі, забороняла справляти свої фізіологічні потреби, кидала дитину об стіни, тягала за вуха, кусала, била кулаками, ногами та кабелем по всьому тілу, душила", – повідомляє джерело.

Популярні новини зараз
Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ "Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів
Показати ще

Поліція Польщі
Поліція Польщі

Коли поліція втрутилася, жінки намагалися переконати всіх, що травми хлопчика спричинені його проблемами зі здоров'ям. Проте слідчі встановили, що це брехня дитина постраждала від жорстокого поводження.

Наразі Ігнась перебуває у лікарні і незабаром потрапить до прийомної родини, а Патриція та мати хлопчика заарештовано на три місяці. Слідство показало, що Патриція знущалася не лише з дитини, а й з своєї партнерки.

Нагадаємо, "Грудне молоко перетворилося на йогурт": тричі матуся Джамала зізналася, що довело її до сліз

Раніше ми писали про те, щоб британка покинула все і переїхала жити до Південної Африки: чим привабила країна

Читайте також, алкомагазини, замкнуті особи та порожні автобуси: на що окупанти перетворили Мелітополь