Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які мають відношення до керування автомобілем, або навіть є власниками транспортних засобів, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що представники одного з ТЦК та СП поділилися інформацією про те, які авто найчастіше зупиняють на дорогах для перевірки документів.

Так, з початком повномасштабного вторгнення Росії та запровадженням у країні військового стану співробітники ТЦК активно проводять оповіщення військовозобов'язаних українців, а також інші мобілізаційні заходи. Не в останню чергу це стосується й автомобілістів, які можуть отримати повістку як на блокпості, так і парковці.

Співробітник ТЦК в інтерв'ю одному з українських видань розповів про методи роботи, які він та його колеги застосовують у повсякденній практиці.

Мобільний блокпост, скріншот: Facebook
Мобільний блокпост, скріншот: Facebook

Військовослужбовець стверджує, що жодного плану щодо видачі повісток вони не мають, натомість є негласне "змагання" на те, хто вручить найбільше сповіщень. При цьому найпочеснішою вважається видача повісток власникам елітних автомобілів.

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Блокпост у Києві, фото: Facebook
Блокпост у Києві, фото: Facebook

За словами представника ТЦК, водії Tesla вже не вважаються для нього чимось неординарним. Він і його побратими намагаються знайти на вулицях і "обілетити" того, хто їздить на автомобілі на кшталт Mercedes-Benz Gelendewagen. Військовий похвалився, що особисто вручав повістку власнику Mercedes-Benz S-класу.

Нагадаємо, адвокати прояснили всі "новинки" 2024 року від ТЦК та Міноборони.

Раніше повідомлялося, що заступник командира Третьої ЗШБ Жорін звернувся до військових з приводу підпалів авто: "Цього і добивається".

Також, мобілізація набирає обертів: ТЦК знайде всіх, хто не став на військовий облік.