Жити в гуртожитку – це завжди випробування, але мешканці гуртожитку №4 Ужгородського національного університету опинилися у справжньому кошмарі. Умови проживання в цьому гуртожитку настільки жахливі, що викликають питання: чи взагалі цей заклад придатний для проживання?

Згідно з інформацією, опублікованою журналістом Віталієм Глаголою в Telegram, студентів змушують жити в умовах, які більше нагадують зруйновану будівлю, ніж місце, де вони повинні відпочивати і вчитися. Вода в гуртожитку подається лише до третього поверху, залишаючи мешканців верхніх поверхів без доступу до елементарної гігієни. Але це не все – кухня, яка повинна була б стати місцем приготування їжі для студентів, взагалі не працює. Можливо, адміністрація очікує, що студенти будуть харчуватися повітрям?

Ужгородський гуртожиток. Фото: Telegram
Ужгородський гуртожиток. Фото: Telegram
Ужгородський гуртожиток. Фото: Telegram

Цей абсурд посилюється ще більше, коли з’ясовується, що гуртожиток обладнаний камерами спостереження. Замість того, щоб забезпечити нормальні умови для проживання, адміністрація вважає за краще стежити за студентами, але не турбуватися про їхні базові потреби. Камери встановлені, а от доступ до води – це вже зайва розкіш.

Ужгородський гуртожиток. Фото: Telegram
Ужгородський гуртожиток. Фото: Telegram
Ужгородський гуртожиток. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Головне за 15 вересня: ПриватБанк обмежує карти, ТЦК знатимуть усі, а комуналку хочуть збільшити на 75% Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

Залишається лише здогадуватися, як такі умови впливають на успішність і здоров'я студентів. Адже навчання в університеті передбачає не тільки відвідування лекцій, а й комфортне проживання. На жаль, УжНУ, здається, забуває про це.

Нагадаємо, мільйон на рекламу: в Миколаєві витратять величезні кошти на білборди для поліції охорони

Раніше ми розповідали про підозри у зраді, корупція та жодного досвіду: Безугла розповіла про начальника безпілотних систем ЗСУ Романа Гладкого

Також, скандальний газовий тендер ОПЗ – лобісти не могли домовитися тиждень