В Одесі стався досить курйозний інцидент в одному із територіальних центрів комплектації (ТЦК). Двох чоловіків затримали за хуліганство, причому один із них був у спідній білизні, що додало особливого колориту всієї ситуації.

Обидва чоловіки були п'яні, і з собою вони мали велику пляшку алкоголю, яку вони явно не збиралися залишати.

Про це стало відомо із відео, яке розмістив місцевий Telegram-канал.

Найцікавіше почалося після їхнього затримання. Співробітники ТЦК, мабуть, не стали надто суворо судити порушників, незважаючи на їхню неадекватну поведінку, і замість того, щоб застосувати серйозні заходи, просто вручили їм повістки та виставили за межі центру.

Популярні новини зараз
В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Але чоловіки не збиралися так просто йти. Вони почали вимагати повернути їм їхню заповітну пляшку алкоголю або хоча б показати документ, який підтверджує законність їхнього затримання. Зрештою співробітники ТЦК вирішили піти їм назустріч і повернули алкоголь.

З задоволеними обличчями чоловіки нарешті пішли, забравши з собою не лише пляшку, а й свої повістки.

Також ми писали про чотири місяці мук: мати не може отримати тіло сина, який помер у ТЦК

Раніше стало відомо про те, чому правоохоронці заплющують очі на правопорушення співробітників ТЦК

Вам варто дізнатися, чи ТЦК перерахував важливі відомості, які мають бути у сімей військовослужбовців ЗСУ