Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Знаменитість порадувала аудиторію зворушливими кадрами зі святкування дня народження її молодшої доньки Лаури, якій 6 грудня виповнилося 5 років. Так, незважаючи на те, що артистка перебуває в розлученні зі своїм колишнім чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським, зіркові батьки завжди святкують дні народження дітей та інші свята разом, приділяючи вихованню малюків багато уваги.

Цього разу торжество для маленької іменинниці проходило вдома, а щасливі мама і тато з самого ранку підготували малятку апетитний тортик зі свічками. Також Камінська продемонструвала ніжні архівні кадри, і навіть відео з УЗД.

Нагадаємо, що Слава і Едгар Камінські офіційно розлучилися 1 липня 2019 року після 5 років шлюбу, пара виховує двох дітей - Леона і Лауру. У кількох інтерв'ю співачка відзначала, що вона вже не самотня і у неї є коханий чоловік, проте той не любить публічність і поки не готовий порадувати фанатів зірки в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Вчора був один з найбільш душевних вечорів цього року❤️ як показує досвід, іноді, щоб зберегти сім'ю, краще бути порізно.

Якщо вчасно переступити через образи і уявні принципи, можна залишитися щасливими назавжди.

Сім'я починається там, де є взаємна повага, розуміння, прийняття. І це не завжди відбувається під одним дахом. Коли двоє людей дарують один одному сенс життя - дітей - вони пов'язані фореве. І саме ці нові, але набагато більш усвідомлені, відносини хочеться будувати і зберігати."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.