Одесит придбав у магазині місцевої мережі супермаркетів "Santim" вафельні трубочки. А ось знайти у них обіцяне згущене молоко, за його словами, виявилося складно: кондитерський вибір був практично пустим: начинку у нього поклали лише скраєчку.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє телеграм-канал "Народный ревизор", який публікує скарги споживачів на неякісні товари і продукти, а також роздрібні мережі, які їх продають.

"Супермаркет береже фігуру

Навіщо робити якісні трубочки, якщо можна додати згущене молоко тільки по краях?" — саркастично коментують ситуацію адміністратори каналу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У доказ цього факту українець розмістив фото продукту. У ньому можна побачити вафельну трубочку, усередині якої знаходиться коричнева начинка, яка й справді дуже схожа на класичний наповнювач. На жаль, знімок надано лише один — тому оцінити кількість наповнювача дуже складно, і залишається повірити покупцю на слово.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Мала кількість начинки у кондитерських виробах — проблема дуже давня і знайома багатьом. Традиційна скарга — відсутність повидла у булочках з повидлом стала класикою фольклору СРСР, але список далеко не вичерпний. Схоже, що капіталізм теж не здатний застрахувати споживача від омани виробників, хоча й лишається маленька надія на те, що компанії будуть берегти свою репутацію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, аналог Starbucks в Україні напоїв дівчину кави з білком: без вершків, але з живністю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", популярний супермаркет напередодні "Чорної п'ятниці" продає українцям моркву по 800 грн за кг.

Також "Знай.ua" писав, в АТБ познущалися над покупцями і відправили на ринок: "Трясло весь день".