Українська шаблістка і олімпійська чемпіонка Ольга Харлан зуміла вп'яте в кар'єрі завершити сезон на першій сходинці, ставши переможницею світового рейтингу FIE.
Спортсменці вдалося повторити досягнення свого співвітчизника-рапіриста Сергія Голубицького. Про це повідомила Національна федерація фехтування України в соціальній мережі Facebook.
Читайте Знай в Google News!
Відзначається, що Голубицькому теж вдавалося п'ять разів закінчувати сезон в якості лідера світового табеля про ранги.
Ольга Харлан тричі піднімалася на п'єдестал пошани в цьому сезоні, спочатку завоювавши бронзу у французькому Орлеані на першому етапі Кубка світу в сезоні 2019/2020, а потім двічі виграючи золото на аналогічному турнірі в Солт-Лейк-Сіті (Сполучені Штати Америки), і на Гран-прі Монреаля (Канада).
Восени ж цього року сезон не поновлювався через світову ситуацію з COVID-19.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найтитулованіший український стрибун у воду зробив відверте зізнання: "Чесно, було страшно...". Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Ілля Кваша зізнався, що хоче, щоб його дочка пішла по його стопах і теж вибрала Стрибки у воду.

Як повідомляв "Знай.ua", Луческу дав шанс молоді, "Динамо "готується до нових викликів: "Залишилося небагато..."

Знай.ua писав, український боксер Сіренко загорівся боєм проти Усика: "Нам доведеться з ним побитися". Владислав Сіренко провів 14 професійних поєдинків, в яких здобув перемоги (13 - достроково).