Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Знаменитість виставила уривок бекстейджа з прем'єри власного кліпу на пісню "Sestra", який вийшов не тільки стильним, але і досить відвертим. Так, артистка приміряла безліч різних образів, більшість з яких створювали ілюзію оголеності (як, наприклад, прозорий тренч, "вбрання" русалки, що прикриває інтимні місця морськими зірками, темно-синє боді з глибоким декольте, в якому красуня осідлала косатку) і робили акцент на сідницях і грудях зірки.

Красуня показала, як готувалася до гарячих танців на прозорому надувному кріслі в одній зі сцен, використовуючи в студії дерев'яний стілець чорного кольору, який був явно вище. Віра одягла чорні спортивні штани, білосніжний топ і туфлі на підборах, спокусливо рухаючись на камеру, а в кінці ролика навіть грайливо шльопнула себе по п'ятій точці.

"Настрій - танці на стільці 😜

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Знайшла відео нашої репетиції 💃 🏼

і так завжди - репетируєш з нормальним стільцем, а на майданчику м'яке надувне крісло в 2 рази нижче 😂 🙌 🏻 "