Зима триває, а разом з нею триває і надприродний 2020 рік. Сталося справжнє кліматичне диво, в Африці випав сніг. Так, в місті Тлемсен снігові опади покрили будівлі і дороги, для даної місцевості - це справжня аномалія.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації народного українського синоптика Наталки Діденко в мережі Facebook.

Сніг в Алжирі, фото: @gharnaoulotfi
Сніг в Алжирі, фото: @gharnaoulotfi

"Ні, це не Альпи... Це - Алжир сьогодні в районі міста Тлемсен# зимоваАфрика фото @gharnaoulotfi.", - підписала публікацію Наталка Діденко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Сніг в Алжирі, фото: @gharnaoulotfi
Сніг в Алжирі, фото: @gharnaoulotfi

Сніг в Алжирі, фото: @gharnaoulotfi
Сніг в Алжирі, фото: @gharnaoulotfi

Сніг в Алжирі, фото: @gharnaoulotfi
Сніг в Алжирі, фото: @gharnaoulotfi

Не будемо забувати, що в Україні теж не спекотне літо. За даними Укргідрометцентру в Україні у вівторок, 8 грудня, очікується сильний вітер і мороз -5°-6°С.

"Сьогодні, 8 грудня буде без опадів, тільки на Закарпатті, Одеській області та в Криму місцями пройде невеликий сніг і дощ. Очікується ожеледь, на дорогах північно-східних областей місцями ожеледиця. Вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с, у західних, південних і південно-східних областях пориви 15-20 м с. Температура вночі-7-12°С, вдень 0-5°С; у західних областях і південній частині вночі-2-7°С, вдень 2°-3°С тепла, (на Закарпатті , півдні Одеської області та в Криму вночі -4°-1°С, вдень 1-6°С тепла)", - наголошується в повідомленні.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Києві планують обмежити підхід до головної ялинки країни на свята. Українцям це не сподобається. Таким чином, повідомляється, що під час свят поліція може частково обмежити підхід до головної ялинки Києва, яку встановлять на Софійській площі.

Все залежатиме від рішення влади, якщо вони введуть додаткові обмеження на масові заходи. Згідно із законом, співробітники правоохоронних органів мають право на обмеження доступу до таких місць. Про це завив голова поліції міста Київ, Андрій Крищенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, аномальна зима захопить Україну: прогноз погоди від синоптиків приголомшив.

Як повідомляв Знай.uа, киян не підпустять до головної ялинки країни на Новий рік: "Навіщо ставили?".

Знай.uа писав, в Україні готуються до Нового 2021 року: скільки коштує ялинка в різних містах країни.