Колишній чоловік загиблої від онкології співачки Жанни Фріске телеведучий Дмитро Шепелєв продемонстрував незвичну для нього раніше відкритість.

Читайте Знай в Google News!

У короткому відео з відпочинку на Мальдівах Шепелєв буквально на секундочку показав у відео всю сім'ю. На кадрах видно, як першими з інструктором йдуть його нова дружина Катерина Тулупова з донькою Ладою.

Дмитро Шепелєв з сім'єю, фото: instagram.com/dmitryshepelev
Дмитро Шепелєв з сім'єю, фото: instagram.com/dmitryshepelev

Варто зауважити, що донька Катерини Тулупової є ровесницею Платона - спільного сина Жанни Фріске та Дмитра Шепелєва. Раніше російські ЗМІ писали, що пара познайомилася саме завдяки дітям, адже ті відвідували один дитячий садочок.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також подейкують, що колишній чоловік-інвестор Тулупової щедро утримує свою доньку і допомагає ексдружині, яка звикла до люксових умов .

"Канікули. Ну, якщо хтось вважає, що на Мальдівах взагалі нічим зайнятися", - підписав змонтоване відео Дмитро Шепелєв.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Карпа пояснила, наскільки важливе знання мови для заробітчан: без неї - як фанера над Парижем

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають. Поселення посеред справжнього піщаного моря він знайшов у Західному Казахстані.