Голлівудська актриса Анджеліна Джолі як посол ООН напередодні новорічних свят вирішила підняти тему домашнього насильства.

Читайте Знай в Google News!

"Поговоріть з ким-небудь. Постарайтеся знайти союзників. Будьте на зв'язку на випадок екстрених ситуацій. Наприклад, ви з другом або членом сім'ї можете придумати кодове слово, яке підкаже їм, що ви в небезпеці. Почніть будувати співтовариство, набирайтеся знань. Сумно це говорити, але не можна думати, що друзі і сім'я завжди Вам повірять і підтримають вас. Часто допомогу надають чужі люди. Але перш за все-будьте обережні. Тільки Ви знаєте, наскільки небезпечна ваша ситуація "

Джолі розповіла, що не всім прийдешні свята несуть щастя не в кожен будинок. Багато жінок бояться зіткнутися з домашнім насильством.

Анджеліна Джолі, фото Getty Images
Анджеліна Джолі, фото Getty Images

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У Джолі є порада і для тих, хто не стикався з насильством особисто: "якщо хтось із ваших знайомих вразливий в цьому плані, постарайтеся бути поруч, бути присутнім в їхньому житті. Ще всі ми можемо вчитися. Дізнатися більше про домашнє насильство, сприймати цю проблему серйозно".

Тим часом, інсайдери надають інформація про те, що Бред Пітт хоче проводити з дітьми стільки ж часу, скільки проводить його колишня дружина, і не зовсім розуміють, чого намагається домогтися Джолі. Але повідомляють, що вона втомилася від шлюборозлучного процесу і готова його закінчити.

Джерело, близьке до Пітта, говорить, що для актора важливо, щоб діти не турбувалися про взаємини між батьками. "Він роками уникав звернення до суду і останнє, чого він коли — небудь хотів,-щоб це мало негативний результат для будь — кого з учасників спору", - додав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дочка Анджеліни Джолі передумала бути хлопцем, Шайло застали в спідниці і з довгим волоссям.

Як повідомляв Знай.uа, Джолі помстилася Пітту за його зв'язок з 27-річною Потуральскі.

Також Знай.uа писав, що Бред Пітт хоче відсудити опіку над дітьми, Джолі втомилася, голлівудське розлучення триває.