Ангеліна Дубровська-досить популярна Instagram-блогерша, у неї більше 400 000 фоловерів. І 8 грудня вона примудрилася серйозно оскандалитися. Дубровська вирішила прорекламувати книгу.

Здавалося б, нічого поганого в цьому немає. Навпаки, вельми похвальне прагнення. Однак спосіб просування книги Ангеліна вибрала дуже дивний.
На своїй сторінці в Instagram Дубровська опублікувала відео з недвозначним контекстом.

На ролику був зображений хлопець, який готується зістрибнути з моста. Навколо нього цілий натовп людей, деякі з них умовляють його не робити дурниць і спуститися вниз. Вже через секунду в кадрі з'являється виїжджаючий автомобіль швидкої допомоги і шапка, що лежить на снігу.

Дубровська опублікувала викриття, на якому розповіла, що хлопець – просто актор, а шапку вона кинула на сніг сама. Вона заявила, що хлопець на мосту-автор книги, яку вона просувала. Після цього вона заявила, що це"такий креатив". Користувачі засудили Дубровську, і назвали таку рекламу абсолютно неприйнятною.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Стример провів трансляцію з померлою подругою: не відійшов від камери навіть під час приїзду "швидкої".

Також Знай.uа писав, що Школярка викинула хлопця з вікна після бурхливої сварки

У Telegram-каналі Mash розповіли, що молоді люди торгували наркотиками.

Відомо, що 18-річного хлопця знайшли на козирку магазину. Дівчина при цьому перебувала в квартирі на другому поверсі.

За попередньою інформацією, у хлопця з шиї стирчав ніж, а дівчина була сильно побита.