Мадонна - одна з найпопулярніших співачок у світі. Її хіти транслюють по радіостанціях і музичних каналах по всій планеті. Здавалося б, у неї була можливість спробувати в цьому житті все, і вона цим користувалася!

Однак є річ, на яку вона зважилася тільки зараз. Коли їй виповнилося вже 62 роки.

Мадонна вперше у своєму житті зробила татуювання. Так-так, ніколи раніше вона тату не робила. Фанати завжди дивувалися, чому вона відмовляється від цього, адже знайти зірку без татуювання практично неможливо.

Сама Мадонна наполегливо ігнорувала всі питання, чому вона відмовляється від тату. Однак нарешті відбулося, і зірка все-таки пішла на цей крок.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фотографії свого татуювання Мадонна опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Тепер на руці відомої виконавиці красується напис «LRDMSE». Це ініціали Імен її шістьох дітей: Лурдес, Рокко, Девід, Мерсі, Стелла і Естер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Камінська з "НеАнгелів" після розлучення "підмазалася" до свекрухи, проти Едгара тепер аж двоє?

Як повідомляв Знай. ua, відома модель перетворилася на справжнього диявола, мільйони чоловіків передумали: п'яна, як Чіп і виглядає на "трієчку".

Також Знай. ua писав, що загадковий Кіркоров прикинувся Моною Лізою і умовив жінок розгадати його посмішку.