Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом місяця.

Читайте Знай в Google News!

У 7 випуску Андрій Рибак зізнався Мішиній, що на нього чекає з проекту інша дівчина на ім'я Аліна. Він нібито їй пообіцяв, що залишить шоу до фіналу, проте все пішло не за планом і чоловік закохався в "Холостячку".

Потім у мережі знайшлися докази того, що після проекту Рибак знову зійшовся зі своєю колишньою коханою. Мабуть, Ксенія вибрала іншого учасника у фіналі. Про це свідчать опубліковані кадри в Instagram, на яких Аліна Смирнова фотографується в квартирі Андрія.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Андрій Рибак і Аліна Смирнова, скріншот з відео
Андрій Рибак і Аліна Смирнова, скріншот з відео

У коментарях під постом думки глядачів розділилися: одні вважають, що це правда, а інші сумніваються, що дівчина була в гостях у Рибалка.

"Так одна і та ж квартира, це ж видно!", "Та так, зовсім однакові😀", "В історії Аліни видно той же стіл і батарея і квіти біля вікна 🍀", - пишуть користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як Ксенія Мішина потрапила в тенета брехуна: викриття в "Холостячці".

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Ковтуненко з "Холостячки" після відмови легко забув Ксенію Мішину.

Також портал Знай.uа писав, що учасник "Холостячки" Андрій Рибак проміняв Ксенію Мішину на колишню дівчину Аліну: в мережі знайшли докази.