Вдівець-пенсіонер влаштував справжній квест для претенденток на його ″руку і серце″.

Читайте Знай в Google News!

Про те, як чоловіки можуть маніпулювати жінками, змушуючи їх прислуговувати собі, при чому на безоплатній основі, розповіла в Facebook Віка Радченко - одна з лекторок, які намагаються допомогти жінкам навчитись себе поважати.

Радченко розповіла про свого батька, який на третій день після того, як поховав дружину, заявив, що жити він один не буде: ″Суп він хоче кожен раз свіжий і для цього йому потрібна баба″.

"До слова сказати батько мій ласий шматочок для будь-якої жінки від 50, не особливо балуваної життям. Він не п'є, не курить, він непогано заробляє і відкладає в матрац, добре виглядає. На полиці у нього стоїть туалетна вода від Версаче і він навіть може подарувати жінці квіти. Ви уявляєте яку реакцію він може викликати у сільської жінки, яка все життя жила з алкашем, який стоячи однією ногою в труні від цирозу печінки продовжував безжально бити її і її дітей? Мій батько і пальцем не зачепить жінку", - розповіла Радченко.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вдівець влаштував своєрідний конкурс претенденток, яких знайшлося досить багато.

"Вони за нього билися. Телефон у нього не замовкав, адже всі хочуть відносно безтурботної старості та нарешті пожити для себе з таким мужиком. Тим більше на ньому не висять гронами внуки й діти".

І жінки з усіх сил намагалися довести - саме вона найкраща. Кожна з "претенденток" намагалась якнайкраще вгодити вдівцю, виконуючи всю роботу, яку він загадував. Так тривало якийсь час, а потім він їй казав, що передумав. При чому він не приховував, що є інші.

"А потім він говорив їм що передумав і приводив в будинок іншу. Буквально. Потім знову повертав. Іноді змінював місцями. Цей калейдоскоп був перманентним", - розповіла донька вдівця

І таких жінок багато, вони не вміють інакше, каже Віка Радченко. Їм важко усвідомити, що тепер, коли їхні діти виросли, вони можуть бути надані самі собі, пожити для себе.

"Але це занадто складно. Це якась ментальна смерть для них. Треба! Треба хорошого мужика. Така жіноча доля. Загнана коняка біля пана", - зазначає Радченко.

За її словами, ті, кого її батько "забракував", так і не зрозуміли що ж це сталося з ними. Вони залишились при думці, що просто погано старалися.