Співачка Аліна Гросу розгадала, як їй здалося, одну з найпопулярніших головоломок в мережі. Талант бачити те, чого немає, або доказ психічного здоров'я? Гросу поділилася своїм баченням розгадки у себе в сторіз.

Аліна Гросу, фото Instagram
Аліна Гросу, фото Instagram

Отже, останнім часом в мережі стала популярна картинка з нерозбірливим натюрмортом, на якому всі предмети здаються смутно знайомими, але зрозуміти що це, все одно неможливо. Це нагадує натюрморт, створений спеціально навченою нейромережею. Або, за легендою, так бачать світ люди під час інсульту — не можуть чітко ідентифікувати звичні предмети. Однак останнім часом у картинки з'явилося ще одне тлумачення: нібито психічно здорова людина зможе назвати п'ять предметів, які на ній зображені.

Гросу на фотографії привиділися іграшки. Миша, теля, лисиця або білка, заєць і птах, — підписала фото Аліна, вказавши на ці предмети стрілочками.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Очевидно, Гросу можна вважати психічно здоровою людиною. Та ще творчим і з багатою фантазією. Не дивно, адже життя співачки з дитинства впритул пов'язане з мистецтвом, а ще Аліна пише вірші, якими регулярно ділиться зі своїми фоловерами в соціальних мережах.

А що бачите на загадковій картинці Ви?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Аліна Гросу показала свою " таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.