Президент України Володимир Зеленський опублікував на офіційній сторінці в Instagram фото з минулорічного брифінгу лідера країн.

Читайте Знай в Google News!

На сторінці Зеленського опублікували фотографію з зустрічі в "Нормандському форматі" 9 грудня 2019 року, яка відбулася в Парижі.

На зустрічі за стіл переговорів сіли президенти України, Франції, РФ і канцлер Німеччини.

"Шлях до миру нелегкий, але знаю – ми зможемо", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Однак українці звернули увагу не тільки на офіційний захід, а й на вираз обличчя одного з учасників – Володимира Путіна. Деякі відзначили, що він"зажурив".

Крім того, українцям було дивно бачити зустріч, на якій всі знаходяться без медичних масок, які сьогодні для нас є звичною частиною гардеробу.

"а ХДЕ МАСКИ?", "Одне щасливе обличчя на фото", "Брат за брата, за основу-взято"," кращий ПРЕЗИДЕНТ"," всі з серйозними обличчями сидять, а Зеленський задоволений", " світ усім!", "Кращий", "Путін щось в печалі сидить", "віримо", " Удачі вам!",- пишуть коментатори.

Країнами "нормандської четвірки" називають Німеччину, Росію, Францію та Україну. Формат чотиристоронніх переговорів був створений для обговорення шляхів врегулювання кризи на південному сході України. До цього зустріч на вищому рівні в "нормандському форматі" проходила в 2016 році.

Минулого року керівники держав домовилися про дотримання режиму припинення вогню на Донбас і сприяння обміну полоненими "всіх на всіх", а також повернутися до питання про місцеві вибори в Донбасі і контролю над російсько-українським кордоном на наступних переговорах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленська і переможець МастерШеф Клопотенко влаштували переворот у школі.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський підписав закони про допомогу українському бізнесу при ковіді.

Також Знай.uа писав, що Зеленський підрахував, скільки грошей виділять з бюджету українцям на 2021 рік.