Не всі корисні та натуральні продукти можна їсти щодня тим більше у великих кількостях, адже вони можуть завдати непоправної шкоди організму людини.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Фахівці American Institute for Cancer Research склали список продуктів, які не варто вживати щодня. Про це пише
Якщо вживати їх у їжу щодня, то збільшується ризик виникнення злоякісних новоутворень у шлунку та кишківнику. Достатня кількість м'яса, на думку вчених, це 50 грамів в тиждень - його бажано готувати на грилі.
Щоб наш організм перетравив м'ясо, потрібно не менше 6-8 годин. Те, що не встигне перетравитися, починає розкладатися і виділяти шкідливі речовини, які руйнують вітамін В3. Без нього інсулін перестає виконувати свою функцію і перетворювати цукор в крові у глікоген. Тому щоденне вживання м'яса у великій кількості, може призвести ще й до діабету.
Перелік інших продуктів, які не можна їсти щодня:
1. Ковбасні вироби. В більшості з них міститься багато шкідливих добавок, які ведуть до проблем зі шлунком і можуть спровокувати діабет, гіпертонію, ішемічну хворобу серця, подагру і навіть рак.
2. Яйця. У них міститься багато білка, вітамінів А, К, Д, мінерали – кальцій, натрій, залізо, фосфор, калій. А також багато холестерину, який підвищує ризик розвитку атеросклерозу судин.
3. Картопля. Вона б'є по печінці та підшлунковій залозі. А пюре через вершкове масло і молоко може підвищувати рівень цукру в крові. У картоплі також міститься багато крохмалю, що може призвести до набору зайвої ваги.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав, росіяни знову спробували привласнити український борщ: "Сало також стане нашим". Українці висловили свій гнів з цього приводу