Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль в соцмережі Instagram. І регулярно бере участь у різних проектах, в тому числі і в "Маска Україна шоу".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 36-річна виконавиця хітів" Королева ночі " і "Нічна жриця" порадувала багатомільйонну армію шанувальників новою публікацією в Insta Stories.

Суперблондинка в золотій сукні в паєтках, з незвичайним начосом на голові і з смарагдовими сережками загравала з Дзідзьо і поділилася новиною. Вона розповіла, що в шоу відкрилося ще одне ім'я – Андрій Данилко.

"Дивись, яка на тебе красива масочка, який ти блакитний. Красунчик мій. Водяні такі красиві очі, ти як ящірка, а я як зміюка", - каже Оля, у якої очі від фільтра Instagram в кадрі стали зеленого кольору.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сам Данилко дуже здивувався такій своїй зовнішності і йому навіть здалося, що у нього немає очей. А ось Полякову він назвав красивою.

Ольга Полякова, кадр з відео
Ольга Полякова, кадр з відео

Ольга Полякова, кадр з відео
Ольга Полякова, кадр з відео

Андрій Данилко, кадр з відео
Андрій Данилко, кадр з відео

Андрій Данилко, кадр з відео
Андрій Данилко, кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ненафарбована Полякова розповіла про свої операції.

Як повідомляв Знай.uа, Полякова засліпила українців смарагдами і золотом.

Також Знай.uа писав, що Полякова блиснула зміненим обличчям, тепер виглядає, як Дорофєєва.