Всесвітньо відома голлівудська акторка і продюсер Різ Візерспун, а також її донька Ава Філліпп, яка з'явилася на світ у шлюбі зірки "Великої маленької брехні" з її колишнім чоловіком Райном Філліппом, з'явилися на спільному фото.

Читайте Знай в Google News!

Різ опублікувала в мережі Instagram знімок, на якому дівчата постали в різдвяних светрах авторства особистого бренду "Блондинки в законі" Draper James.

Різ Уізерспун і Ава Філліпп, фото: Instagram 
Різ Уізерспун і Ава Філліпп, фото: Instagram 

"Так, це правда, що мені довелося благати її одягти схожі святкові джемпери... але хіба це не мило?", — підписала 44-річна акторка зворушливе фото.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Так, 21-річна Ава і її популярна мама обидві доповнили образи червоними помадами і різдвяними гуртками із зображеннями сніжинок. Швидше за все, фото було зроблено на порозі їх сімейного будинку.

Різ Уізерспун, кадр з фільму "Білявка в законі"
Різ Уізерспун, кадр з фільму "Білявка в законі"

Близькі друзі оскароносної акторки, серед яких такі селебріті як Дженніфер Гарнер, Кеті Курик і Сельма Блер, доповнили пост милими коментарями. "Це того варте" - написала Гарнер. "Неймовірно мило" - доповнила Курик. "Наймиліші" - не поскупилася на компліменти Блер.

Ава, яка заміксувала светр з оксамитовою пов'язкою на голову, прокоментувала: "Люблю тебе". Інші користувачі соцмережі і зіркові друзі акторки вкотре вказали на те, наскільки схожі мати і донька. Наприклад, медіа-особистість і журналіст Дерек Бласберг пожартував: "Дякую, що зазначила, хто є хто, а інакше я б не розібрався".

Нагадаємо, що це не в перший раз, коли Візерспун задокументувала такий зворушливий момент зі своєю міні-Різ в соцмережах. У вересні зірка "Ранкового шоу" привітала доньку з днем народження, виставивши спільні фото зі своєю крихіткою.

"Вау! Як це можливо, що цій маленькій дівчинці сьогодні виповнився 21 рік? З днем народження, моя мила дівчинка, яка перетворилася на неймовірну юну жінку", - підписала Візерспун пост, в якому показала періоди дорослішання своєї доньки.

"Її доброта, співчуття і величезне серце ніколи не припинять вражати мене. Ава, недостатньо слів для того, щоб я могла описати, як я пишаюся тим, що ти вже встигла досягти. Не можу дочекатися, поки побачу, як ти зміниш цей світ на краще. Я так сильно люблю тебе".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

"Люблю тебе, мама", — відповіла Ава Філліпп на наймиліше визнання в житті будь-якої доньки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, дюймовочкам на замітку - секрети зірок, які допоможуть виглядати вище.

Як повідомляв Знай.uа, що нового подивитися з серіалів - найкращі стрічки з інтригуючим сюжетом.

Знай.uа писав, блондинку в законі заарештували - Різ Візерспун потрапила в гучний скандал через образу поліцейського.