В Україну нарешті приходить зима. Та сама, до якої ми вже звикли за останні роки, тобто без снігу, з вогкістю і сльотою. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. За її словами, у четвер, 10 грудня, в Україні очікується холодна погода зі штормовим вітром.

Водіям і пішоходам варто приготуватися до"кашеподібних доріг і тротуарів".

Наталка Діденко повідомляє, що завтра в Правобережній Україні буде досить холодна і сира погода, а в лівобережній повітря прогріється до +13 градусів. Практично по всій території нашої країни очікуються опади.

Перший сніг, фото facebook
Перший сніг, фото facebook

На заході України це буде сніг, а в іншій частині країни – дощ, місцями з мокрим снігом. Також потрібно бути дуже обережними, адже очікується сильний штормовий вітер.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У Києві 10 грудня погода не вибиватиметься із загальної тенденції. Вдень температура повітря буде в районі від 0 до -1 градусів. Місту варто приготуватися до сильних поривів вітру, похмурої погоди, дощів. Місцями можлива ожеледь, тому потрібно бути вкрай обережними на дорогах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, погода на Новий Рік-стихія готує українцям сюрприз під шампанське та Олів'є.

Як повідомляв Знай.uа, чи зустрінуть українці Новий рік зі снігом: синоптики розповіли про погоду на свята. Перед самим Новим роком згідно з прогнозами настане відлига.

Знай.ua писав, коли в Україну прийде справжня сніжна зима: синоптик кардинально змінив прогноз на грудень. Експерти обіцяють українцям м'який грудень, де буде і сонце, і мінусова температура.