Відомий російський гумористичний актор Максим Галкін, який вже 19 років одружений з примадонною російської естради Аллою Пугачовою і виховує з нею двох дітей Лізу і Гаррі, часто радує багатомільйонну армію шанувальників яскравими фото та відео зі свого особистого і творчого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно комік розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram рідкісні архівні кадри зі своїх шкільних років. У підписі до фотографій Галкін пригадав, як в його школі влаштовували бал у дусі 19-го століття, на якому він танцював з однокласницею "мазурю або полонезю".

"1989 рік - 18 березня в моїй школі був день 19 століття, бал, літературний салон і т.д. на першій фотці я мазурю або полонезю, вже не розбереш, на другий чогось граю, на третій слухаю в циліндрі, на четвертій наші панянки. Чудово було!"- поділився знаменитий пародист.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Галкін розмістив у соцмережі зворушливе відео зі своїм 7-річним сином Гаррі. Зірковий батько подарував хлопчику крутий конструктор, щоб зібрати його разом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 71-річна Алла Пугачова показала обличчя без макіяжу і фотошопу: "Голі, мокрі, незадоволені".

Як повідомляв портал Знай.uа, Максим Галкін балує дітей "шкідливими" ласощами, поки Пугачова не бачить: "Скільки заплатили?"

Також портал Знай.uа писав, що Максим Галкін показав свою бурхливу юність: поки Пугачова будувала кар'єру і змінювала чоловіків.