Відома російська телеведуча і актриса Анфіса Чехова нещодавно влаштувала собі відразу дві відпустки поспіль. Спочатку вона відпочивала на Мальдівах, а після вирішила полетіти в Дубай.

Читайте Знай в Google News!

Кадрами з відпочинку 42-річна телезірка, звичайно ж, поділилася зі своїми фанатами в Instagram. Тепер же Чехова вирішила поділитися милим роликом, на якому з'явився її домашній улюбленець. Собака породи французький бульдог віддано облизує зірковий господині ноги.

"2021 рік моєї мрії ☺ ️А ви яким хотіли б бачити наступний рік?" - написала Анфіса.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

скріншот

Коментатори не відразу зрозуміли, навіщо Чехова опублікувала таке відео в соцмережі.

"Дамочка, ви зовсім неадекватна з кожним разом....це знущання з тварини😢😢😢", "Бееее", "Собака у вас тільки пальці на ногах облизує або не тільки?" - коментують пост користувачі соцмережі.

скріншот

Варто відзначити, що цього року її синові Соломону виповнилося 8 років. Його батьком є актор Гурам Баблішвілі, з яким телеведуча була у відносинах з 2009 року. Три роки тому зіркова пара офіційно розлучилася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Анфіса Чехова в бікіні показала апетитні форми, навіть захотілося відкусити: "Яка смачна".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анфіса Чехова в леопардовому купальнику показала, чому в 42 краще, ніж у 24.

Також портал Знай.uа писав, що Анфіса Чехова в нижній білизні спантеличила фанатів: "Груди стали менші?"