Monobank-український інтернет-банкінг, створений у 2017 році. Для його функціонування використовується банківська ліцензія Універсал Банку. Всього за три роки свого існування, Mono вже став головним конкурентом найбільшої української фінустанови-Приватбанку, фактично зірвавши його "монополію" на мобільний та Інтернет-банкінг.

Сьогодні все більша кількість людей закривають свої карти в "приваті" і стають користувачами Моно. Особливо привабливою здається перспектива кешбека-повернення певного відсотка коштів від різних категорій покупок.

Однак користувачі скаржаться, що цей кешбек більш, ніж скромний. Можна витратити з карти монобанку астрономічну суму, а повернеться 500 гривень за місяць — і не більше. У всякому разі, таку скаргу опублікував блогер Назар Токар (@dedushkaa) у своєму Twitter-акаунті.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

" Оспіваний монобанком кешбек-це максимум 500 грн на місяць. Далі він не нараховується до наступного місяця. Отакий маркетинг.",- написав користувач.


На його думку, кешбек від моно-лише грамотний маркетинговий хід, який має мало чого спільного з реальною вигодою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Українка нарвалася на хамів в Ощадбанку

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Українка нарвалася на хамів в Ощадбанку