Українська телеведуча Людмила Барбір, яка нещодавно одужала від коронавірусної хвороби COVID-19, вже відправилася у відрядження.

Читайте Знай в Google News!

Про це свідчать сторіз, які вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Барбір опублікувала декілька відео зі своєї поїздки. У кадрі можна побачити саму телеведучу та її колег, які розмістилися у салоні мікроавтобусу.

"Всім привіт. Відефірила сьогодні", — починає свою розповідь зірка "Сніданку з 1+1", якій довелося залишити програму задля відрядження.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"З командою їду у відрядження до Львова, потім в Івано-Франківськ", — ділиться планами Людмила. Як вона зізналася, у відрядження вони відправилися за "крутою" та "мотивуючою" історією, яку планують показати на день Святого Миколая.

Людмила Барбір, скріншот Інстаграм
Людмила Барбір, скріншот Інстаграм

На іншому відео жінки трохи погралися з фільтрами: вони наклали на себе вушка й вуса котиків.

Людмила Барбір, скріншот Інстаграм
Людмила Барбір, скріншот Інстаграм

На останньому відео з підбірки можна побачити Барбір вже на вулиці. Схоже, ведуча не в захваті від холодів, які дещо несподівано прийшли в Україну. На записі можна почути наступний діалог:

— Людочко, як тобі погода на "Мальдівах"?

— Супер, бомба, дощ, а потім сніг. Тепленько.

Людмила Барбір, скріншот Інстаграм
Людмила Барбір, скріншот Інстаграм

Нагадаємо, що Людмила Барбір не так давно перенесла коронавірусну інфекцію, але вже поборола хворобу.

"Друзі, я захворіла на COVID-19. Тест показав "позитивний" результат. Перші симптоми були схожими на звичайний ОРВІ. В мене почало червоніти горло, потім додався нежить, з’явилася слабкість у тілі, легке запаморочення в голові та сонливість. Швидко втратила повністю відчуття запаху і смаку — можу відрізнити лише солодке від солоного. А ще страшенно спазмують м’язи — боляче ходити, лежати і, навіть, спати. Температури немає. Навпаки вона знизилась, але таке відчуття, ніби всі 40. Перебуваю на самоізоляції і тримаю зв’язок з сімейним лікарем по телефону", — розповідала про свій стан ведуча.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ведучу 1+1 Людмилу Барбір засипали квітами після коронавірусу, народилась вдруге: "Люблю..."

Як повідомляв Знай.uа, телеведуча Людмила Барбір підхопила коронавірус слідом за Зеленським.

Знай.uа писав, топ найвпливовіших жінок України: від Алли Мазур до Каті Осадчої.