Популярна у всьому світі співачка, кумир підлітків Біллі Айліш продовжує радувати своїх шанувальників вельми відвертими і зухвалими вчинками.

Читайте Знай в Google News!

Однак в перервах між епатажем показує і прості селфі, де милується собою. Так, вона похвалилася новою укладанням і легким макіяжем і навіть один погляд співачки привів у захват її шанувальників.

Біллі Айліш, фото: кадр з відео
Біллі Айліш, фото: кадр з відео

Біллі позує на камеру, у неї на голові легкі завитки і вона вирішила навіть нанести легкий макіяж: підфарбувала брови, завдала нюдову помаду на губи і нафарбувала очі тушшю.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фанати в коментарях прийшли в захват від нового відео Біллі і висловили своє захоплення смайликами з сердечками і компліментами в коментарях. Вони називали її неймовірною, ідеальною і зізнавалися в коханні.

"вона така ідеальна", "Я люблю тебе Біллі", ""о боже мій", "Королева", "вона така красива", - пишуть фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Біллі Айліш затиснула між ніг свого кобеля, безкоштовна розвага.

Як повідомляв Знай.uа, Біллі Айліш попрощалася, очікування і серця мільйонів розбиті.

Також Знай.uа писав, що Біллі Айліш розповіла, як взяла в рот в 15 років.