Анна Сєдокова, російська співачка українського походження, поділилася зі своїми фанатами не лише новою піснею, а й оригінальним рецептом заварювання макаронів швидкого приготування.

Читайте Знай в Google News!

Анна Седокова, фото Instagram
Анна Седокова, фото Instagram

Оскільки співачка перебуває в Росії - вона обрала лапшу марки “Доширак” - культової їжі серед молоді і міленіалів. Якщо ви захочете приготувати локшину за рецептом Сєдокової, можете вибрати будь-який відповідник лапші швидкого приготування в українських крамницях. Отже, після того як ви помістили локшину в посудину, залийте її окропом, покладіть усі спеції, що йшли у пачці. Після цього співачка радить покласти велику ложку вершкового сира і жменю тертого пармезана. Накрити кришкою і дати цій суміші настоятися. Потім зняти кришку, воду не зливати, проте ретельно перемішати. Співачка іронізує, що якщо її не запам'ятають піснями, то точно пам'ятатимуть завдяки отаким рецептам.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нова пісня співачки називається “Привязана к тебе”, вона розповідає про любов жінки до чоловіка. У кліпі на пісню знявся латвійський баскетболіст Яніс Тімма, новий чоловік співачки, якого вона “відбила” у родини з маленькою дитиною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Анна Сєдокова заговорила про проблеми з чоловіком-красенем після весілля: "Це ціна щастя".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Сєдокова розгнівала фанатів одкровеннями про молодого чоловіка: "Якщо кидаєш новонародженого".

Також портал Знай.uа писав, що Анна Сєдокова після весілля підправила своє обличчя: "Ділюся секретом".