Всесвітньо відома американська plus-size модель Ешлі Грем показала гарячі кадри з нової фотосесії, де розкрила шубу і показала оголені груди.

Читайте Знай в Google News!

Яскраві фото з нової фотосесії молода матуся опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Виявилося, що плюс-сайз модель взяла участь у фотозйомці для Vogue Italia.

На першому відео Ешлі грає з пакетом в досить елегантному образі. На ній сіра сукня до колін без рукавів. Верхня частина не виділяється за кольором, але зроблена у вигляді корсета, який вигідно підкреслює її талію. Волосся акуратно зібрані під хусткою в тон.

Ешлі Грем, фото: Instagram
Ешлі Грем, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Решта фото і відео з нової зйомки були набагато відвертіше і гаряче. Так, Ешлі та інші пишнотілі моделі фотографувалися в нижній білизні.

Ешлі Грем, фото: Instagram
Ешлі Грем, фото: Instagram

Ешлі Грем, фото: Instagram
Ешлі Грем, фото: Instagram

В одному з образів на ній були тільки прозора Нижня білизна з високою талією і шуба. І модель навіть зважилася розкрити верхній одяг і показати фанатам свої оголені груди. Правда, все виявилося не так просто і під шубкою груди виявилася зафіксована стрічкою білого скотча. Так вона красиво виглядає в кадрі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Plus size модель Ешлі Грем покликала щасливчиків прийняти душ разом.

Як повідомляв Знай.uа, гаряча матуся Ешлі Грем окупувала диван в одних трусиках, цим формам немає меж.

Також Знай.uа писав, що пишнотіла Ешлі Грем роздяглася догола у ванній.