Журналіст, блогер і політичний експерт Юрій Романенко розповів, що таємничий сріблястий обеліск, який раніше був знайдений в Юті, Румунії і на горі Уайт-Маунтін-пік в містечку Атаскадеро, Каліфорнія, також був виявлений в Києві, на Замковій горі.

Ніхто досі не знає, чи пов'язані ці моноліти між собою, тому не виключено, що наступні обеліски були поставлені наслідувачами. Але крім Києва один з таких був знайдений на Макухівському сміттєзвалищі в Полтаві.

Читайте Знай в Google News!

У Сполучених Штатах Америки моноліт знаходився посеред пустелі і таємно зник через кілька днів, а потім з'явився на горі в Каліфорнії.

"Таємничий обеліск з Каліфорнії знайшовся на Замковій горі в Києві. Кажуть, що за цим стоїть Ілон Маск. Ще кажуть, що енергетика обеліска лікує від ковида і змов. Тим часом в Дубно спиляли ялинку на кладовищі і поставили її на центральній площі.... Місцеві жителі в жаху хрестяться, а чиновники радіють, що заощадили бюджет", — йдеться в новій публікації Романенко в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Що стосується Дубно, мер міста вважає, що їм у підсумку вдалося і заощадити бюджетні кошти, і вберегти пам'ятники від падіння дерева, яке тепер буде знаходитися в центрі міста. Ялина була освячена місцевим священиком, тому в Інтернеті пожартували, що самим забобонним в цьому випадку теж догодили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Романенко розкритикував владу за введення локдауну: "Все, що можна буде упустити, буде упущено"

Як повідомляв "Знай.ua", політолог Юрій Романенко заявив, що боротьба з ковидом одне велике збочення: "Мільярди викинули"

Знай.ua писав, політолог Юрій Романенко виступив з несподіваною обіцянкою: "Зеленського посадять"