У мережі знайшли унікальне оголошення про продаж візитки президента РФ Володимира Володимировича Путіна ще задовго до того, як він став главою держави.

Читайте Знай в Google News!

Візитку Володимира Путіна виставили на продаж на безкоштовному сайті з продажу "Авіто". Візитка Путіна відноситься ще до часів, коли він працював у мерії Санкт-Петербурга.

Так, до того, як стати президентом, Путін обіймав посаду заступника мера з міжнародних і зовнішньоекономічних зв'язків і був головою комітету із зовнішніх зв'язків мерії.

Однак особливістю такого лота є не тільки сам експонат, але і його захмарна ціна. За шматочок паперу, який колись належав чинному президенту РФ хочуть отримати 550 тисяч рублів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше в мережі з'явилися фотографії доньки подруги президента РФ Володимира Путіна Єлизавети Кривоногих. І дівчинка дуже схожа на главу Росії.

Російський журналіст Ренат Давлетгільдєєв також вважає, що Єлизавета Кривоногих може бути дочкою Путіна. На своїй сторінці в Facebook він виклав ще кілька фотографій дівчинки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальну фабрику іграшок спіймали на дружбі з Путіним, сліди "зради" знайшлися у Львові.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський повеселив українців кумедною "міною" президента РФ.

Також Знай.uа писав, що як виглядає 17-річна копія Путіна, в мережі спливли архівні кадри і подробиці.