Епатажна Анастасія Покрищук у своєму стилі розповіла, чим часто грішать в салонах лазерної епіляції.

Читайте Знай в Google News!

31-річна героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук відома завдяки своїй яскравій і епатажній зовнішності, оскільки вже тоді у неї були збільшені губи та вилиці. З того часу вона вже встигла збільшити груди та зробити ліпосакцію підборіддя.

Зараз за метаморфозами блогерки стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. А вона не втомлюється шокувати їх новими постами.

У своєму новому дописі Покрищук розповіла, якій епіляції надає перевагу і показала свій "улюблений лазер".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Анастасія похвалилась, що вже після чотирьох процедур лазерної епіляції в неї "вже немає волосся, тільки на п**ді ще пару пучків".

Покрищук також розповіла, що в салонах часто грішать тим, що зменшують потужність апаратів та використовують старі насадки, змушуючи до них довше ходити й "носити бабло".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анастасія Покрищук дала прочухана настирливим дівчатам

Як повідомляв портал Знай.ua, Покрищук розкритикувала рабську психологію утриманки

Також Знай.ua писав, найбiльш перероблена з "пацанок" дала жінкам нескромну пораду